Saturday, 15 December 2012

Sayonara Bandung...

Posted by Farhana Isa at Saturday, December 15, 2012
Org kata hujan emas di negara org, hujan batu di negeri sendiri..tp negeri sendiri lebih baik kan..ape maksudnya tu..haha..masuk hari ketiga rasa nak lompat balik Malaysia dah..mula la rindu merindu..haha..mak pun demam dah, terpaksa la aku kuatkan semangat gak menguruskan beg2 kami tu..last2, aku pun telan Panadol jgk..


sempat singgah di Kartika Sari, beli kek


Flight dah sampai

Alhamdulillah, sampai Malaysia jam 230 petang pada 30 November 2012..so, sekali lg la terpaksa kuatkan semangat, berjalan menuju kereta yang diparking hampir 1.5 KM dari terminal...opss, abg2 motor x yah la nak hon2 sy, sy tau sy cun, jln lenggang kangkung lg..sbb dah penat tau...bkn nak kasi tumpang kan3..hambik, melayang RM 70 hinggit parking je..
Yang paling syahdunya tu, terus kena balik Johor...ish, x boleh terjangkau dek fikiran Cik Farhana ni kuat gile erk..haha
Tamat sudah cerita Bandung..haha :)


0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting