Monday, 3 December 2012

Bandung..here we come..part I

Posted by Farhana Isa at Monday, December 03, 2012
Mak dah x sabar nak tgk anak dia, finally pada 27 nov lepas, terbang jgk la kami ke sana..mcm2 perasaan bila nak kena fly..maklumlah, sorang je nak urus semua plus cuti yg agak lama dan bnyk plak kerja2 yg perlu diselesaikan segera..tp sebab dah beli tiket, terpaksa la dgn berat hati pergi jgk la...jam 8 malam, yeaaa...sampai ke Bandung...erm, sejukkkkk ;)

Bilik tamu di UNPAD - takde aircond, waaa..x blh thn..huhu



First dinner, mak buat muka penat...tp sy lg penat ni...simpan dlm hati je la..haha




Tgh pikir berapa duit nak habis ni...haha

Pekan Jatinangor, Bandung

0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting