Saturday, 14 September 2013

Take A Break..

Posted by Farhana Isa at Saturday, September 14, 2013
Johor Bahru, here I come..hehe

Sempena cuti Hari Malaysia ni kan, saje la duk perabis masa dan duit of coz kat JB..rindu, itu sudah pasti..tak tau kenapa rasa teramat la sebak bila sampai..nasib baik ada kakak kan, lau tak dah nangis2 masa drive kot..

Alamak, kena drive sendiri sebab kakak ada meeting..huhu, 4 kali makcik tu tunjuk jalan tp perasaan fobia sesat jalan di JB mengatasi segala-galanya...huhu, tapi akhirnya boleh la jugak drive jalan g Suria City Hotel tu..tapi pas check in mmg tak berani nak kuar dah, sbb takut sesat..haha

Lalu di tepi Hotel Selasa, erm, mcm ada sesuatu kt situ yang tertinggal..malam plak ke Bazar JB, lagi la sedih..sampai bila ye? Lembutnya hati aku ni..tak nak nmpk sedih sgt, g la layan kakak aku jalan satu Bazar ni..alahai, dah jalan ngan makcik ni, tercabut la kepala lutut aku..

Hari ni sempat singgah rumah kawan satu sekolah merangkap bekas staf..masa kahwin tersalah maklumat so ni kira balas balik la ni..dua dah anak ko Noni (skrg dah kena panggil Ani okeh...huhu)..tahniah la ye..sempat lagi grab aku sebelum balik tu, macam2 cerita..erm, kesimpulannya sama je..aku nak bawa diri, tak nak lagi pusing belakang..tambah2 lagi apa yang telah ku dengar..beb, aku tak cukup kuat nak tengok kehancuran orang lain..minta la dijauhkan..biar aku je yang pergi ye...

Dah sampai kampung, mak abah makin uzur, tgk keadaan rumah macam kurang terurus..tapi ego orang tua ni kan, erm...payah nak cakap..semoga semuanya dipermudahkan...mau tito, ngantuk ni ;)






0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting