Sunday, 8 September 2013

My New Trimester Begin

Posted by Farhana Isa at Sunday, September 08, 2013
Ya Allah, menangis lagi..nak menaip post ni berjurai lagi air mata nih...ape hal ni? Bukan sepatutnya luka ni tak seteruk dulu ke? Kan dah tanam dalam hati supaya tak jatuh hati sedalam-dalamnya lagi, at least kalau org tak suka kat kita tak la sakit sgt kan...apa dah jadi? Benci pada diri sendiri dah meluap-luap, bukan sebab apa tapi sebab tak pandai nak balas dendam..pasrah je apa yang jadi..

Esok dah start new trimester saya..so bermula la senyuman palsu dlm kelas tu..haha, bukan tak suka pergi kelas tapi saya tak suka kepura-puraan semua orang..yang ambil kesempatan dan yang bodoh sombong..gosh...tak sabar nak habiskan tempoh 4 bulan ni lagi..harap semuanya berjalan lancar

Sejujurnya sangat tertekan..duit, keluarga, sakit hati..tak terluah dah dan tak ada sape sanggup dengar lagi pun..

Hanya doa kekuatan hati, oo ya, terkejut dengan sapaan seseorang yang pernah salahkan takdir aku sebelum ni..jangan risau, walaupun tiada lansung kata-kata maaf dari dia, saya dah maafkan semuanya..seperti biasa, tak reti nak berdendam..thanks ye Puan Roziana sebab sudi tny khabar..bukan tak teringin nak jumpa u all tapi sy bimbang ramai akan tafsirkan benda lain nanti..

** special dedication pada Suhaizam atas kelahiran Suhaizam Junior ye..terdetik juga nak wish dlm FB tp takut menganggu comment org lain plak..so, baca dari jauh je la..

rindu kat u all semua..semua dah berakhir kan? semuanya..sekali lagi takdir berubah disebabkan LELAKI..

0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting