Saturday, 6 October 2012

Medan Part IV

Posted by Farhana Isa at Saturday, October 06, 2012
Samosir Island

Akhirnya sampai di pulau ni...bila mula2 berlabuh nmpk mcm perkampungan biasa je..x sangka di hujung dunia ni ada sesuatu yang menarik...pinjam ayat Kak Salmah jap.." akak tak pernah mimpi nak sampai sini"...keh3




rasanya shot terindah yang sempat saya rakam

masuk bilik dulu @ Carolina Hotel, Samosir Island


Di sini, mmg tiada apa aktiviti yang boleh mempercepatkan masa berlalu..sejam di sini seolah2 macam 3 jam kita...lambat je masa berlalu..so, ptg di sini saya dengan kakak just berjalan2 di sekitar kawasan hotel je...





kaklong jmp kedai buku plak..sesuai lerr dgn jiwa kan







0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting