Thursday, 17 October 2013

Satu Hari Di Hari Raya

Posted by Farhana Isa at Thursday, October 17, 2013 0 comments
Aidiladha 2013..sekadar merakam kenangan keluarga tersayang...

Lama tak menulis..blog ni pun sebenarnya aku tutup untuk sementara waktu..under construction tp kini dibuka semula..sekadar untuk berkongsi rasa hati..ye la tu kan..cuma pesanan saya, tak payah la rajin2 nak stalk blog org lepas tu nak sentap sendiri ye..this is my life, dan saya tak akan pernah menyesal dengan tulisan saya sendiri..promise

Raya haji 2013, utk tahun ke 29 hidup ini masih lagi beraya di Johor..tak bertambah dan tak berkurang ahli keluarganya..haha..tak lama pun balik raya, petang tu juga balik ke Kajang..tapi malang memang tak pakai perfume kan, tak berbau langsung..

Banyak plak tragedi menimpa dan masih bernasib baik..thanks le pada kakak yang banyak 'menolong' ye masa di balai polis dan JPN Muar tu ye..huhu...balik esoknya, terpaksa la kuatkan semangat, maklumlah dah xcident, pastinya ada trauma..kuatkan hati je, cuba nak fikir positif..takda sape yg boleh nak drive utk kita buat masa ni..so semua kena settle sendiri..apa pun, minggu ni dan minggu depan adalah minggu2 stress aku..exam lagi..rasa baru je rehat dari semput exam kan, nak exam lagi..huhu..kuat lagi ke kali ni? ntah lah..be strong Farhana...







 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting