Monday, 23 March 2015

Repost - Fairul's Wedding Part 1

Posted by Farhana Isa at Monday, March 23, 2015
11 Disember 2011 @ D'Kelana TH Hotel...

Perkahwinan sepupu pertamaku sebelah emak...erm, akhirnya atuk kami boleh senyum la, cucu first dia dah kahwin..huhuhuhu...lepas ni adik aku plak, Febuari 2012...sebut pasal wedding Febuari ni, ish...apa la yg Allah nak tunjukkan pada kami yer...kad dah cetak, tapi caterer plak lupa booking utk kami...terpaksa la tukar tarikh...takpe la, ada la hikmahnya tu...suka tengok mak sibuk uruskan anak tunggal lelaki dia kahwin, ermm...ntah la...kami berdua ni ikut jer la...lepas ni kak long plak kot...hahaha...special utk semua sepupu2ku yg bengong ni...love u all...muahhhhh

** yang bestnya, mak kata kak long cantik, lepas tu aku pun sibuk tny mak.."Kak ngah tak cantik ke mak?"..hehe..mak jawab "cantik, anak2 mak semua cantik"...hehehehe...boleh le perasan kejap...haha


sampai2 posing dulu...

sepupu2ku...


kakyan, azra, makcik n kaklong

pengapit..auww jugak pakcik ni

makcik ni sempat lg baca novel


0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting