Wednesday, 13 August 2014

Bukan Ini Jalan Yang Dipilih

Posted by Farhana Isa at Wednesday, August 13, 2014 0 comments
Kun Fayakun..

Cerita bukan untuk dikesali tapi untuk diteladani..

Kekuatan hati dicabar lagi..ntah kenapa masih lagi ada sisa2 sakit yang tak terubat walau telah lama dirawat..kasih lagi ke? sayang lagi ke? Wallahualam..

Merintih sendirian, akhirnya air mata gugur lagi..salah apa lagi aku kali ini..kecundang soal hati mmg aku la ratunya..kecewa sendiri dan biarkan orang lain bahagia, satu pencapaian yang hebat untuk aku..soal hati???

Masih yakin dengan ketentuan Illahi, dipertemukan dengan orang yang silap kerana Allah dah janjikan sebaik-baik manusia untuk aku..amin

Hari ni kesedihan dan kesakitan pada hati terburai lagi..sakit rasa dada ni, lemah kaki ni nak melangkah..tapi aku teruskan juga..ikatan-ikatan tali yang kononnya kuat dulu tak dapat mengatasi takdir Tuhan..ujian untuk hambaNya..pasrah..tapi sampai bila..bukan wang ringgit yang aku dambakan..hanya keikhlasan dan kebahagiaan menuju ke alam kekal..Insya Allah

** redup cuaca di luar seolah-olah memahami jiwa yang nazak berduka..Tuhan, tiada istilah dendam cuma doaku mereka sihat dan berbahagia..amin

Monday, 31 March 2014

Dadali-Disaat Sendiri

Posted by Farhana Isa at Monday, March 31, 2014 0 comments




Hanya Allah mengetahui segala-galanya..be strong..yang pergi itu cinta, pasti yg datang itu Jodoh..amin..:)

Monday, 3 February 2014

Ho Chi Minh Part II

Posted by Farhana Isa at Monday, February 03, 2014 0 comments

cute sungguh brader yg bancuh kopi ni..sampai 3 gelas order ye

first telekung yg kami beli di Rohani Collection


breakfast first day




















Kulit popia Vietnam












trip RM 45, dpt makan Ubi Kayu je ek..

















Banker I..hehe



tengah tgk flight air asia dah berlepas tinggalkan kami...huaaaaa





Depan Opera House





Dalam Ben Tanth Market

Lorong Org Malaysia..bnyk Restoran Melayu Champ kt sini










Last flight to KL...

muka sgt penat..tak jumpa makanan halal dkt airport, asyik makan biskut Oreo je dgn mineral water...sob..sob


Muka makcik x blh blah bila dpt makan kan3

**** bnyk nya gambar Puan Firdaus kali ni..ini tidak adil...huaaaaaaa
 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting