Tuesday, 6 November 2012

Setahun Berlalu

Posted by Farhana Isa at Tuesday, November 06, 2012
Umpama mimpi, berborak dengan jiran sebelah bilik, tak sangka dah setahun kami di sini..
 
Ofis baru (walaupun kerusi meja lama), staf baru (mode : staf yang terlebih caring dari biasa...haha), kereta baru (erm, terpaksa tukar kereta sbb kereta lama ada bayang2 sang arjuna..uwaa), rumah je belum beli yg baru dan boyfriend pun x jmp lagi yang baru (mode : baru pas declare x serasi hari ni, so sy dh free..keh3)..hehe
 
Muhasabah diri, andai satu hari ditakdirkan Allah kami bertemu dalam apa jua keadaan, adakah bersedia untuk menempuhnya? Erm, ntah lah..kini masih ligat berlari..Kak Ros jadi Penyiasat Peribadi semua jadual kerja si dia..bimbang bertembung di dalam satu program atau mesyuarat yg sama..huhu
 
Buat keluarga baru ku, bukan sbb tak sayang tapi hati tidak serasi di sini..bukan jiwa saya bukan impian saya untuk terus di sini..sekadar jalankan tanggungjawab dan amanah..sekadar menjadi pekerja cemerlang (huhu..untung ler klu dpt APC tahun ni..keh3, tp tak blh sbb sorang staf kata sejak dia kerja x pernah dpt APC, so mari kita tengok tahun ni dia blh dpt ke tidak kan..haha)

Pada semua pembaca, pintaku agar doakan kesejahteraan saya, kebahagiaan saya dan yang paling penting kesihatan saya..hampir mengorak ke alam 29 tahun dah ni, moga2 di beri umur yang sedikit panjang dari biasa (haha..cam ne tu ek)
 
Tahun 2013 : kalau ada sisa umur, UKM akan ku tinggalkan..kerja Allah, x siapa yang tahu...;)
 
p/s : x blh tgk seseorang, sedih kenangkan 'adik' yang macam gelap masa depan di UKM ni..bagi cool dlu, nnt 'akak' bg kaunseling yerr...UKM ni bkn end of the world ok...
 
*** sape2 yang available nak teman makan keow tiow kerang Kg Baru...hahaha...
**** murung sebab mcm ada org dah x sudi tgk saya kt UKM ni...uwaaaa...
***** buka blog lama (www.hanahanie.blogspot.com), buat maintenance...sedih lg, ingtkan dah boleh baca dengan suka dan gelak tawa...kah3 - decide x nak tukar pswrd, biarkan pswrd tu sampai bila2..huhuhu...
 
 

0 comments:

Post a Comment

 

Jantung Masih Berdetik, Hati Masih Terasa Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting